Digizuite

Luxion Group fremsætter købstilbud på Digizuite

Scroll
Case

Luxion Group fremsætter købstilbud på Digizuite

Luxion Group ApS (“Luxion”), der er et porteføljeselskab under GRO Capital, har i dag fremsat et anbefalet, frivilligt og ureguleret købstilbud til aktionærerne i Digizuite A/S (“Digizuite”), der er noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark. Købstilbuddet anbefales af bestyrelsen i Digizuite A/S og udgør DKK 8,73 pr. aktie.

Købstilbuddet er betinget af en række sædvanlige vilkår, herunder at der opnås rådighed over 90% af aktierne i Digizuite. Hvis købstilbuddet bliver gennemført, forventes Digizuite at blive søgt slettet fra handlen på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Digizuite er en børsnoteret SaaS-virksomhed, der er specialiseret i digital asset management-software. Virksomhedens løsninger kan bl.a. automatisere manuelle arbejdsgange og samle alt digitalt indhold på én platform. Digizuite har hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Storbritannien, Belgien og Ukraine.

Luxion er globalt førende inden for software til brug for produktdesign. Selskabets løsninger bliver bl.a. brugt til at skabe 3D-animationer af produkter og til at evaluere materialer og teksturer inden igangsættelse af produktion. Luxion har kontorer i USA og Danmark og salgsrepræsentanter i Kina og Tyskland.  

Kapitalfonden GRO Capital investerer i B2B software- og teknologibaserede virksomheder med stort vækstpotentiale. GRO Capital er en aktiv ejer, der udvikler porteføljevirksomheder med henblik på at skabe langsigtet værdi.

Accura har rådgivet Luxion og GRO Capital i forbindelse med indgåelse af aftale om fremsættelse af købstilbud på Digizuite.