Kvasir Technologies

Kvasir Technologies sikrer investering fra The Footprint Firm og EIFO

Scroll
Case

Kvasir Technologies sikrer investering fra The Footprint Firm og EIFO

Den danske teknologivirksomhed Kvasir Technologies (“Kvasir”) har rejst EUR 3 mio. i kapital fra The Footprint Firm og Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO).

Kapitalrejsningen sker som en udvidelse af selskabets seed-runde i 2023, hvor VÅR Ventures og Maersk Growth indtrådte i ejerkredsen. Kvasir har dermed totalt set sikret finansiering for EUR 11 mio., herunder cirka EUR 5 mio. i seed-finansiering.   

Kvasir er en dansk pioner inden for udvikling af bæredygtigt biobrændstof. Virksomhedens teknologi omdanner ikke-spiseligt affaldsbaseret biomasse til en 1:1 CO2-neutral erstatning for fossilt brændstof på en enkel, bæredygtig og skalerbar måde og kan på sigt fx erstatte fossile produkter inden for den maritime sektor eller luftfartsindustrien.

Kvasir blev etableret i 2018 som et spin-out fra Danmarks Tekniske Universitet, og selskabet beskæftiger i dag 20 medarbejdere.

I 2024 påbegyndes opførelsen af selskabets første demonstrationsanlæg i Fredericia, som er sidste trin før et kommercielt produktionsanlæg kan etableres.

Accura rådgav Kvasir i forbindelse med investeringen.