KLIFO

KLIFO solgt til
hollandsk kapitalfond

Person der tager en pille.
Scroll
Case

KLIFO solgt til hollandsk kapitalfond

KLIFO, en af Danmarks førende contract research organisations (CRO), er blevet solgt til den hollandske kapitalfond Gilde Healthcare.

KLIFO bistår biotek- og pharmavirksomheder i forbindelse med udvikling af nye produkter i alle stadier fra klinisk research til myndighedsgodkendelse. Selskabet blev grundlagt i 1994 og har siden åbnet kontorer i en række lande, herunder Sverige, Tyskland og Holland.

I de seneste år har KLIFO leveret en betydelig vækst, og nu er det rette tidspunkt for os at tage det næste skridt. Investeringen fra Gilde Healthcare og samarbejdet med deres erfarne medarbejdere vil bidrage til at understøtte vores vækstambitioner, og gøre det muligt for KLIFO at indfri selskabets fulde potentiale“, udtaler adm. direktør i KLIFO Alejandra Mørk.

Rafael Natanek, partner i Gilde Healthcare, tilføjer: “Vi opfatter pharma outsourcing som et attraktivt segment, der i øjeblikket er i en konsolideringsfase. Vi er imponerede af KLIFOs dygtige medarbejdere, selskabets hurtige vækst, gode omdømme, fleksibilitet og integrerede løsninger. Vi ser frem til at samarbejde med ledelsen og i fællesskab bygge videre på succesen og hjælpe selskabet i den næste vækstfase“.

Accura rådgav sælgerne af KLIFO i forbindelse med transaktionen.