QuadSAT

IQ Capital investerer
i QuadSAT

Drone der flyver ved siden af antenne.
Scroll
Case

IQ Capital investerer i QuadSAT

Den danske tech-virksomhed QuadSAT ApS (“QuadSAT”) har sikret sig en investering på DKK 67 mio. Investeringsrunden blev ført an af den britiske deep tech-venturefond IQ Capital og med deltagelse af eksisterende investorer, heriblandt den førende rumteknologiske venturefond Seraphim Space, Danmarks Eksport- og Investeringsfond (Vækstfonden) og engleinvestorerne Torben Frigaard Rasmussen og Helge Munk.

QuadSAT tester og servicerer antenner med en dronebåret højteknologisk løsning. Den dronebaserede teknologi kombineret med et unikt patenteret radiofrekvenssystem har resulteret i verdens eneste transportable, omkostnings- og tidseffektive system til at verificere antenners ydeevne. QuadSAT’s målsætning er at gøre det muligt at måle og kalibrere antenner og satellitsystemer overalt i verden og på sigt bidrage til den fremtidige globale infrastruktur. Blandt QuadSATs kunder er verdens største space- og tech-virksomheder, internationale førende satellitoperatører og ESA (European Space Agency).

IQ Capital er en britisk venturefond, der fokuserer på tidlige investeringer i førende vækstvirksomheder inden for fx fintech, IoT og robotteknologi.

Accura rådgav lead investor IQ Capital i forbindelse med investeringsrunden.