Cerebriu

Cerebriu rejser minimum
DKK 40 mio. i serie A
investeringsrunde

Hjernescanning på en computer.
Scroll
Case

Cerebriu rejser minimum DKK 40 mio. i serie A investeringsrunde

Den danske healthtech virksomhed Cerebriu har rejst de første ca. DKK 40 mio. i ny kapital i en annonceret serie A investeringsrunde på op til DKK 75 mio. Et investorsyndikat bestående af en række eksterne investorer, herunder Danmarks Eksport- og Investeringsfond, har ageret “lead investors” i investeringsrunden.

Cerebriu har udviklet en software, der ved hjælp af kunstig intelligens kan læse og analysere på data fra en MR-scanning, mens patienten fortsat ligger i scanneren, og dermed understøtter radiografens arbejde som en ultraintelligent assistent.

Serie A investeringsrunden skal være med til at understøtte Cerebrius mission om at blive en global virksomhed, der ved hjælp af kunstig intelligens skal effektivisere analyse af MR-scanningsbilleder af bl.a. hjernen og forbedre kvaliteten af behandlingen indenfor radiologi over hele verden.

Accura rådgav syndikatet af investorer, der sammen med Danmarks Eksport- og Investeringsfond udgjorde “lead investors” i forbindelse med investeringen.