HelloFlow

Globalt førende canadisk
regtech-virksomhed
køber HelloFlow

Person der skriver på et tastatur.
Scroll
Case

Globalt førende canadisk regtech-virksomhed køber HelloFlow

Den canadiske markedsleder inden for identitetsverificering af kunder Trulioo har købt den danske fintech-virksomhed HelloFlow.

HelloFlow blev stiftet i 2020 og har udviklet en innovativ digital løsning, som virksomheder kan bruge til onboarding og identitetsbekræftelse af kunder. Løsningen giver mulighed for nemt og hurtigt at opbygge egne onboarding-workflows, der bl.a. overholder kravene til KYC og hvidvaskreglerne.

Trulioo er en globalt førende virksomhed inden for identitetsbekræftelse. Trulioo har udviklet platformen GlobalGateway, der er verdens største data- og identitetsnetværk til digital verifikation af både virksomheder og enkeltpersoner. På globalt plan verificerer platformen 5 mia. forbrugere og 330 mio. virksomheder i realtid, og den bidrager til, at onlinetransaktioner kan foregå sikkert og efter reglerne.

Opkøbet har til formål at accelerere Trulioos udvikling af en “end-to-end”-identitetsplatform ved at kombinere GlobalGateway med HelloFlows kompetencer inden for onboarding og risikostyring.

Accura rådgav Trulioo i forbindelse med transaktionen.