Nexi og Nets

Fusionen mellem Nexi
og Nets er gennemført

Igangværende transaktion med et betalingskort.
Scroll
Case

Fusionen mellem Nexi og Nets er gennemført

I forlængelse af indgåelsen af den grænseoverskridende fusionsaftale i november 2020, er fusionen mellem Nexi S.p.A. og Nets Topco 2 S.à r.l. blevet gennemført pr. 1. juli 2021.

Den nye koncern bliver en europæisk sværvægter inden for betalingsformidling, en europæisk paytech leader, med en skala, geografisk rækkevidde og muligheder for at drive digitale betalinger og accelerere overgangen til et kontantfrit Europa. Gennem sin pallette af innovative produkter, e-handelsfunktioner og sektorspecifikke løsninger, vil koncernen være i stand til at yde fleksibel support til den digitale økonomi og hele betalingsøkosystemet globalt på tværs af betalingsformer og kanaler i hele Europa

Med større eksponering mod attraktive, hurtigt voksende og underpenetrerede regioner i Europa, vil koncernen være godt positioneret til at udnytte yderligere organiske og uorganiske vækstmuligheder, hvilket understøttes af den markante markedsstørrelse og gunstige industridynamik såsom det accelererede skift mod digital betalinger i hele Europa og øget efterspørgsel efter en fuldtidsbetalingsudbyder.

Samtidig med gennemførelsen af fusionen, vil Paolo Bertoluzzo (nuværende CEO i Nexi) indtage rollen som koncern CEO, mens Bo Nilsson (tidligere CEO i Nets) bliver bestyrelsesformand i Nets og non-executive board member i Nexi. Klaus Pedersen (tidligere CFO i Nets) bliver ny CEO i Nets.

Accura bistod Nexi med de danske aspekter af fusionen, herunder ved at lave due diligence på Nets samt indhente regulatorisk godkendelse af fusionen fra Finanstilsynet.

For mere information om fusionen henvises til Nexi’s pressemeddelelse her.