EWII Fibernet

EWII sælger
fibernetforretning
til Norlys

Scroll
Case

EWII sælger fibernetforretning til Norlys

Energi- og drikkevandskoncernen EWII sælger sin fibernetforretning til energi- og telekoncernen Norlys. Salget af fibernettet er den største handel i EWII koncernens historie.

EWII Fibernet dækker 135.000 adresser i Trekantsområdet. Norlys, der i forvejen har Danmarks største fibernet, kommer med købet til at dække over en million adresser med fibernet. Når transaktionen er gennemført, overtager Norlys ligeledes de 48 medarbejdere, som i dag arbejder i EWII Fibernet.

EWII er en dansk energikoncern, der sælger strøm, ladebokse til elbiler og internet i hele landet. Koncernen er selvejende og forbrugerstyret med en historie, der strækker sig over mere end 150 år. På tværs af organisationen har koncernen mere end 400.000 kunderelationer og -forpligtelser.

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Virksomheden er ejet af flere end 800.000 andelshavere og leverer energi, ladestandere, TV, internet og mobiltelefoni til danskerne.

Salget giver EWII mulighed for at fokusere på udviklingen af ny infrastruktur og aktiviteter, der bidrager til at løse klima- og miljøproblemer.

Transaktionen er betinget af godkendelse af Norlys’ repræsentantskab og de danske konkurrencemyndigheder og forventes endeligt gennemført inden udgangen af 2024.

Accura rådgav EWII i forbindelse med transaktionen.