Dan-Pal

Den Sociale Kapitalfond Invest investerer i Dan-Pal

Adskillige paller stablet.
Scroll
Case

Den Sociale Kapitalfond Invest investerer i Dan-Pal

Den Sociale Kapitalfond Invest og den erfarne erhvervsmand Ole Juul Jørgensen har erhvervet aktiemajoriteten i Dan-Pal. Ledelsen investerer samtidig i selskabet.

Dan-Pal er en førende dansk producent, reparatør og leverandør af træpaller til det danske og tyske marked og håndterer over 2 mio. paller om året.

Dan-Pal har en stærk CSR-profil og har i mange år haft fokus både på miljøet og på at tage socialt ansvar. Virksomheden er således førende inden for genbrug og genanvendelse af træpaller. Dan-Pal har desuden tradition for at ansætte medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet, som i øjeblikket udgør ca. 20% af den samlede medarbejderstab.

Den Sociale Kapitalfond Invest er Danmarks første kapitalfond med fokus på at opnå både økonomisk afkast og social effekt. Fonden udspringer af Den Sociale Kapitalfond, som siden 2011 har samarbejdet med over 100 socialt ansvarlige virksomheder om investeringer og forretningsudvikling. Investorerne udgør bl.a. Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, TryghedsGruppen og Novo Nordisk Fonden.

Accura rådgav Den Sociale Kapitalfond Invest i forbindelse med transaktionen.