Aberdeen Standard Investments

DEAS Gruppen valgt som den foretrukne nordiske partner for Aberdeen Standard Investments

Glasbygning set fra frøperspektiv.
Scroll
Case

DEAS Gruppen valgt som den foretrukne nordiske partner for Aberdeen Standard Investments

Den danske ejendomsforvalter DEAS Gruppen er blevet valgt af Aberdeen Standard Investments (ASI) som den foretrukne partner til at overtage selskabets asset management-aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

DEAS Gruppen er blevet udvalgt efter en grundig due diligence-proces.

Den forventede aftale betyder, at DEAS Gruppen overtager forvaltningen af en nordisk portefølje på 132 ejendomme inden for kontor, lager/logistik, retail og boliger.

Samtidig har ASI til hensigt at vælge DEAS Asset Management til at udføre asset management i Norden på vegne af ASI’s europæiske og globale fonde.

DEAS Gruppen forventes at overtage asset management-aktiviteter fra ASI for EUR 4 mia., hvilket vil forøge DEAS Gruppens AUM til EUR 8,2 mia.

Den endelige aftale forventes indgået i første halvår af 2021 efter konsultationer med svenske fagforeninger og godkendelser fra diverse interne bestyrelser. Dernæst skal handlen godkendes af de relevante myndigheder.

Accura er rådgiver for DEAS Gruppen i forbindelse med den forventede overdragelse af asset management-aktiviteter fra ASI.