Rækkehuse

Birch Ejendomme sælger 667 rækkehuse til Velkomn

Scroll
Case

Birch Ejendomme sælger 667 rækkehuse til Velkomn

Bygge- og udlejningsselskabet Birch Ejendomme har netop offentliggjort salget af 667 rækkehuse fordelt på otte rækkehusprojekter på Sjælland og i Jylland til ejendomsselskabet Velkomn.

Milliardhandlen inkluderer rækkehusprojekter, der alle er beliggende i attraktive regionale vækstbyer såsom Kalvehaven i Holbæk og Bækkelunden i Kolding, og inkluderer også projekter, som først for nyligt er blevet færdiggjort til indflytning, eller som endnu ikke står klar. Det gælder bl.a. Sognevangen i Sorø, som ventes afsluttet i september 2024. Alle ejendomme involveret i aftalen er DGNB Guld-certificeret.

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010 og er i dag blandt landets førende udviklere af boligejendomme. I 2022 blev virksomheden solgt til den britiske kapitalfond Aermont Capital med assistance fra Accura. Birch Ejendomme har siden 2020 solgt ejendomme for samlet DKK 12 mia. til en bred vifte af nationale og internationale investorer, men salget til Velkomn markerer den første store transaktion siden Aermont Capital overtog ejerskabet.

Læs mere om transaktionen her.

Accura rådgav Birch Ejendomme i forbindelse med transaktionen.

Foto: Birch Ejendomme