Bliv endnu klogere på Accura

Hos Accura tilbyder vi en karriere i bevægelse. Du får et ambitiøst, skræddersyet og attraktivt karriereforløb på alle niveauer, hvor vi gør meget ud af at understøtte din personlige og faglige udvikling.

Det er samtidig vores ambition at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads, hvor gode ansættelsesvilkår og det bedst tænkelige arbejdsmiljø vægtes højt.

Nedenfor kan du blive lidt klogere på livet hos Accura.

Accuras rammer og fællesskab

Accura-tur til Marbella

Hvert andet år tager hele Accura på en tur til udlandet, som er med til at styrke vores unikke sammenhold. Vi har tidligere været i bl.a. Grækenland og Italien, og i år går turen til Marbella fra 23. til 25. september.

Skal du med?

Marbella i Spanien

Nyt domicil i 2023

I foråret 2023 flytter vi ind vores nye innovative domicil på Trælastholmen i Nordhavn med Orientkaj Metrostation og Havnebussen som nærmeste naboer. Der har i forbindelse med byggeriet været fokus på at inddrage lokalområdet, skabe kreative, grønne og bæredygtige løsninger. Det nye domicil vil være DGNB Guld-certificeret.

Accuras kommende domicil i Nordhavn

Sociale arrangementer

Hos Accura prioriterer vi vores sociale miljø højt. Udover vores udlandsrejser afholder vi løbende events som fx fredagsbarer i vores bar Barracuda, sommerfester, julefester, afdelingsarrangementer, sundhedsaktiviteter og meget mere.

Få et lille glimt af vores seneste julefest her.

Accuras julefest 2021

Sundhed og sammenhold

Hos Accura vægter vi sundhed og sammenhold højt – også uden for arbejdspladsen med fx løb, fodbold, crossfit og pilates. Derfor støtter vi også op om vores fodboldhold i den prestigefyldte advokatfodboldturnering, som vi i øvrigt har vundet to år i streg.

Accuras fodboldhold med den eftertragtede pokal

A la Cura

Vores personalerestaurant hedder A la Cura. Her serverer kokkene dagligt en sund og indbydende morgenmad og frokost. Vi har fokus på økologi, friske råvarer og producerer næsten al mad fra bunden. Derudover har vi en takeawayordning til fordelagtige priser.

Accuras personalerestaurant serverer dagligt lækker morgenmad og frokost

Karriere hos Accura

Overtidsordning

Du får overtidsbetaling fra første overarbejdstime. Alle timer tæller med – også de ikke-debiterbare timer. De ekstra timer kan du enten vælge at få udbetalt eller bruge dem til afspadsering og/eller ferie.

Vi sætter pris på din tid. Gør du også det?

Barsel

Du har ret til 24 ugers betalt barsel med fuld løn som forælder, når du har været ansat hos Accura i mindst 1 år på tidspunktet for barnets fødsel. Hvis du har været ansat under 1 år på tidspunktet for barnets fødsel, får du 50% af din løn. Desuden vil vil gerne hjælpe til din trivsel under barsel med bl.a. vores barselsforum og barsels-buddy-ordning, hvor du kan holde kontakt med dine kollegaer undervejs.

Brug vigtig tid sammen med det nye medlem af familien

Forretningsområder

Alle vores specialiserede juridiske forretningsområder arbejder med et kommercielt og løsningsorienteret mindset. De er nøje sammensat for at kunne efterleve en fokuseret strategi om at være de bedste i Danmark til at rådgive virksomheder om større transaktioner og komplekse projekter.

Hos Accura arbejder vi ofte på tværs af specialer

Unik samarbejdskultur

Hos Accura har vi en uformel og flad struktur, hvor du kommer til at arbejde i dynamiske teams internt i din afdeling samt i teams på tværs af juridiske specialer. Samarbejdet i Accura er drevet en positiv arbejdsenergi og et fælles mål om at skabe resultater sammen. Det giver dig mulighed for at opbygge et fagligt netværk og stærke relationer på tværs af anciennitet og afdelinger.

Førende inden for transaktioner

Accura er det advokatfirma i Danmark, der har været med på flest transaktioner i 2020, 2021 og første halvår af 2022. Vi er desuden kåret som M&A Legal Advisor of the Year i Danmark af det anerkendte internationale analyseinstitut Mergermarket i 2020 og 2021.

Partnere Henrik Juul Hansen og Mads Ilum ved Mergermarket European M&A Awards i London

Personlig udvikling

Din udvikling står højt på vores dagsorden. Vi understøtter en faglig og personlig stejl læringskurve, feedback, intern og ekstern uddannelse, mulighed for udveksling som studerende, udstationering i ind- eller udland og netværk m.m.

Vi sætter din udvikling i fokus

Accura Academy

Vi tilbyder dig supplerende faglig, personlig og forretningsmæssig udvikling gennem vores interne kursusprogram Accura Academy, hvor vi afholder op til 70 skræddersyede kurser om året inden for bl.a. jura, proces, personlig udvikling, sprog og it.

Accura Academy bidrager til din udvikling

Følg os på de sociale medier