Nyhed

Accuras afdeling for Renewable Energy udvider med partner i Singapore

Det er os en stor glæde at meddele, at Ivan Chia 1. april 2023 er tiltrådt som partner i Accuras afdeling for Renewable Energy.

Ivan kommer fra en stilling som partner hos det internationale advokatfirma Squire Patton Boggs. Før dette har han bl.a. været partner hos advokatfirmaerne HFW og Watson Farley & Williams, ligesom han har været juridisk rådgiver hos Vestas. Ivan har stor erfaring med internationale energiprojekter og infrastruktur, og har rådgivet om vedvarende energi i en lang række lande på globalt plan.

Vi har undersøgt det asiatiske marked for at finde den rette person til at lede vores aktiviteter i Asien og Stillehavsområdet, og vi er alle enige om, at vi har fundet den perfekte partner i Ivan. Han besidder præcis den rigtige kombination af dybdegående kendskab til branchen, juridiske og kommercielle kompetencer og en fantastisk personlighed.

Vi kan ikke vente med at introducere Ivan til vores kunder, og vi er glade for, at vores voksende afdelinger i Taiwan, Sydkorea, Tokyo og Singapore har fået en stærk leder i Ivan,” fortæller Peter Østergaard Nielsen, partner i Accuras afdeling for Renewable Energy.

Ivan er uddannet i Storbritannien og Singapore og kommer til at arbejde fra Singapore. Accura har ligeledes kontorer i København, Aarhus, London, Boston og Tokyo.

Accuras afdeling for Renewable Energy består af otte partnere og en dedikeret afdeling med 65 kolleger af 16 forskellige nationaliteter, der rådgiver danske og internationale kunder om vedvarende energi og infrastrukturprojekter i hele verden.