Scroll
Glassolutions A/S

Saint-Gobain sælger Glassolutions A/S

 

Case

Saint-Gobain sælger Glassolutions A/S

Den multinationale franske koncern Saint-Gobain har solgt den danske virksomhed Glassolutions A/S. Køber er den tyske glasproducent Semcoglas Holding GmbH.

Glassolutions A/S er Danmarks førende leverandør af avancerede glasløsninger, der effektivt sænker energiforbrug og forbedrer lysindfald. Virksomheden beskæftiger 160 medarbejdere på 6 produktions- og distributionslokationer i Danmark, og transaktionen gennemføres som en “carve-out” fra Saint-Gobain’s øvrige nordiske “construction products”-forretning.

Saint-Gobain er en globalt førende producent og forhandler af byggematerialer og øvrige industriprodukter med mere end 167.000 medarbejdere på verdensplan. Glassolutions A/S har været en del af Saint-Gobain-koncernen siden 1976, og frasalget sker som en del af en strategisk optimering af Saint-Gobains portefølje af virksomheder.

Accura rådgav Saint-Gobain i forbindelse med transaktionen, herunder i relation til “carve-out”-planlægning og indgåelse af en større aftale om levering af transitionsydelser.