Kom tættere på livet hos Accura

Overvejer du et studiejob på et erhvervsadvokatkontor?

Hvordan er det at have et studiejob på et erhvervsadvokatkontor, og har det egentlig indflydelse på ens studie? Læs med her, hvor Trine, legal trainee i vores Afdeling for Fast Ejendom, giver et lille indblik i sine egne oplevelser med at have et studierelevant job hos Accura.

Har det haft indflydelse på dit studie, at du er studentermedhjælper på et erhvervsadvokatkontor?
Arbejdet som stud.jur. har gjort, at jeg har fået mulighed for at se teori blive omsat til praksis. Dette har helt klart givet mig en lettere tilgang til en række af fagene på jurastudiet.

Desuden har det givet mig mulighed for at få et indblik i arbejdsgangen på et advokatkontor, samt hvilke muligheder der er, når man er færdiguddannet.

Har læringen fra arbejdsopgaverne hos Accura været en hjælp til dine eksamener?
En stor del af opgaverne hos Accura skal laves under deadlines, hvilket passer godt med eksamensopgaver. Man lærer derfor hurtigt at gå systematisk til værks, hvilket er en stor fordel i eksamenssammenhænge.

Har dit studiejob haft indflydelse på dit valg af valgfag og udveksling?
Jeg har i høj grad valgt valgfag, som er relevante for arbejdet på et erhvervskontor. Jeg har dog valgt ikke at begrænse det til fag, som kun relaterer sig til, hvad vi laver i fast ejendom, men forsøgt at sprede det ud til flere forskellige fagområder.

Har du et godt råd til dem, der skal til at søge studiejob?
Begræns dig ikke til kun at søge stillinger inden for områder, hvor du har haft de relevante fag. Du skal nok kunne bidrage alligevel, og så lærer du også selv en masse undervejs og bliver måske inspireret til, hvilken retning du selv har lyst til at bevæge dig i.

Lige nu søger vi studentermedhjælpere til flere af vores afdelinger. Besøg vores karrieresite for at læse mere.