Mød Accura

Accura som arbejdsplads

Hos Accura tilbyder vi en karriere i bevægelse.
Du får et ambitiøst, skræddersyet og attraktivt karriereforløb på alle niveauer, hvor vi gør meget ud af at understøtte din personlige og faglige udvikling.

Det er samtidig vores ambition at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads, hvor gode ansættelses-vilkår og det bedst tænkelige arbejdsmiljø vægtes højt.

Dine fordele

Overtidsordning

Du får overtidsbetaling fra første overarbejdstime. Det betyder en meget høj grad af fleksibilitet, da du kan vælge, om du ønsker at få overarbejdet udbetalt, eller om du vil afspadsere tiden i perioder, hvor der er mulighed for det.

Personlig udvikling

Din udvikling står højt på vores dagsorden! Vi understøtter en stejl personlig læringskurve, feedback, intern og ekstern uddannelse, mulighed for udveksling som studerende, udstationering i ind- eller udland, mentoring og networking.

Accura Academy

Vi har vores eget interne kursusprogram Accura Academy, hvor vi afholder op til 70 skræddersyede kurser om året inden for bl.a. jura, proces, personlig udvikling, sprog og it. Det er vores mål hvert år at lancere nye kurser på baggrund af ønsker og behov fra huset.

Unikt sammenhold

Der er rig mulighed for at opbygge et stærkt netværk i organisationen. Selvom vi er mere end 270 medarbejdere, så hilser alle nye medarbejdere stadig personligt på hver og en i hele huset. Vi holder mange sociale arrangementer, og vores udlandsrejse hvert andet år er en helt særlig fælles oplevelse.

Fordelsordninger

Vi har forskellige lønnedgangsaftaler som erhvervskort, massage og studiebøger og tilbyder tillige en række andre fordelagtige ordninger så som rensetøjsordning og rabatordninger hos udvalgte forretninger og virksomheder.

A la Cura

Vores personalerestaurant hedder A la Cura. Her serverer kokkene dagligt en sund og indbydende morgenmad og frokost. Vi har fokus på økologi, friske råvarer og producerer næsten al mad fra bunden. Derudover har vi en takeawayordning til fordelagtige priser.

Ansat hos Accura

Medarbejderfortællinger

Overgangen fra student til advokatfuldmægtig

Martin fra IP & Life Science overgik fra legal trainee til advokatfuldmægtig i foråret 2020.

Læs mere om hans oplevelse af overgangen

Jurastuderende, legal trainee og professionel sportsudøver – på en og samme tid

Ved siden af jurastudiet og arbejdet som legal trainee i vores Afdeling for Corporate & Commercial er Emil også en del af det danske landshold i padel.

Læs mere om Emils historie

Livet som advokatfuldmægtig og professionel sportsudøver

Ikke nok med at Jasmin er advokatfuldmægtig i vores Afdeling for Fast Ejendom, så er hun også en fast spiller på det danske A-landshold i floorball.

Læs mere om Jasmins karriere

Udstationering til London

Kenny fra M&A var udstationeret hos et prestigefyldt advokatfirma i London.

Læs mere om Kennys udstationering

Udveksling til Australien

Mads, der er legal trainee i Corporate & Commercial, fik orlov for at tage et semester på University of New South Wales i Sydney.

Læs mere om tankerne bag hans beslutning

Student hos Accura

Johanne er legal trainee i M&A og til dagligt en del af Accuras store studentergruppe.

Læs mere om, hvordan det er at være student hos Accura

Fra student til advokatfuldmægtig

Johan fra Fast Ejendom tog det store skridt fra legal trainee til advokatfuldmægtig.

Læs mere om hans oplevelse af overgangen

Følg os på de sociale medier