Scroll

CAA-test

Karriere og udvikling

Fokuseret karriere- og udviklingsforløb

Som virksomhed arbejder Accura målrettet med at eksekvere på en fokuseret strategi. Samme målrettethed og fokus har vi med i vores arbejde med karriere og udvikling. Både når vi ansætter nye medarbejdere og når vi planlægger karriere- og udviklingsforløb for eksisterende medarbejdere. Dit forløb bliver skræddersyet ift. dine faglige kompetencer og præferencer, dine personlige egenskaber og ønsker samt din tilgang til opgaverne.

Accura kan tilbyde dig en karriere på et specialiseret erhvervsadvokatkontor med en strategi om at være de bedste til at rådgive virksomheder om større transaktioner og komplekse projekter.

Unik samarbejdskultur

Vi har en uformel og flad struktur, hvor du kommer til at arbejde i dynamiske teams internt i din afdeling samt i teams på tværs af juridiske specialer. Samarbejdet i Accura er drevet en positiv arbejdsenergi og et fælles mål om at skabe resultater sammen. Det giver dig mulighed for at opbygge et fagligt netværk og stærke relationer på tværs af anciennitet og afdelinger.

 

Positivt arbejdsmiljø

Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel, da vores succes og stærke fællesskab i høj grad er drevet af medarbejdernes faglige kompetencer samt personlig trivsel, energi og engagement. Dette følger vi bl.a. op på til den årlige MUS (medarbejderudviklingssamtale), som bliver suppleret af en trivselsundersøgelse tre gange om året, der måler på trivsel, udvikling og feedback.

 

Udlandsophold og efteruddannelse

Accura støtter op om medarbejdere, der ønsker at rejse til udlandet for at efteruddanne sig og opnå international erfaring. Derfor har man som advokat eller erhvervsjuridisk rådgiver mulighed for at få orlov med henblik på at tage en efteruddannelse eller blive udstationeret.

Følg os på de sociale medier