Brush-up i Finansieringsret 6. januar 2023

Er du jurastuderende på KU, og skal du til eksamen i Finansieringsret til januar?

Fredag 6. januar 2023 kl. 14:30-18:30 inviterer vi til brush-up forud for den forestående eksamen i Finansieringsret – en enestående mulighed for at få en gennemgang af eksamensrelevante og faglige problemstillinger lige inden eksamen!

Du vil blive præsenteret for eksamensrelevante og faglige problemstillinger inden for fagets to dele, finansieringsret og private equity, og du vil få en masse gode inputs samt tips og tricks, så du er godt klædt på til den mundtlige eksamen.

Selve kurset vil forestås af Kristian Kaltoft Nielsen, associeret partner i Accuras afdeling for Bank & Finans og Jannick Kofoed Mortensen, senior legal counsel hos Nordea og tidligere ansat hos Accura. Kristian er specialiseret i private equity og alternative investeringer, mens Jannick tidligere har været underviser samt eksaminator i finansieringsret på CBS og til daglig arbejder med finansiering herunder forhandling af låne- og sikkerhedsaftaler.

Herudover vil du få et indblik i hverdagen hos Accura og hvordan det er at arbejde med finansieringsret på et førende erhvervsadvokatkontor.

Vi sørger naturligvis for lækre forplejninger undervejs.

Dato

Fredag 6. januar 2023

Tidspunkt

14:30 – 18:30

Hvor

Accura Advokatpartnerselskab
Tuborg Boulevard 1
2900 Hellerup

Tilmelding

Tilmeld dig allerede nu ved at sende en mail til erhvervsjuridisk fuldmægtig Mikkel Markussen på [email protected].