Accura i en liga for sig inden for fast ejendom

Fire nye partnere i Fast Ejendom

 

Accuras fokus på at rådgive kunder i forbindelse med komplekse transaktioner er blevet styrket markant, idet partnerne Anders Friis, Jakob Schou Midtgaard, Luise Christensen og Rikke Maria Falck Jensen samt deres nærmeste teams bestående af mere end 25 fee earners er tiltrådt hos Accura pr. 1. januar 2020.

Rådgivning om investering i og udvikling af fast ejendom har de seneste år undergået en voldsom udvikling henimod øget internationalisering og kommercialisering. Det stiller stadigt større krav til rådgiverne, som ikke blot skal levere rådgivning af højeste faglige standard, men også samtidig skal have betydelig erfaring og være i stand til at tænke nyt.

“Med tilgangen af Anders, Jakob, Luise og Rikke samt deres teams på mere end 25 medarbejdere har vi fået en meget stærk gruppe, som allerede har bevist, at de er blandt de mest erfarne og skarpeste rådgivere inden for fast ejendom. De er kendte i markedet for deres høje faglighed samt evnen til at finde innovative og kommercielle løsninger sammen med kunderne. Deres tiltræden styrker en i forvejen meget stærk afdeling, som i en lang årrække med Jon Dyhre Hansen og Henrik Groos i spidsen har været kendt for at være blandt de absolut førende inden for rådgivning om fast ejendom,” siger Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand i Accura, og fortsætter: “Der er derfor tale om et perfekt match, som understøtter vores strategi og bringer vores afdeling for rådgivning om fast ejendom op i en liga for sig.”

Den styrkede Afdeling for Fast Ejendom har mange førende individuelle eksperter, der hver især har sat sit personlige præg og markante aftryk på mange af de største ejendomstransaktioner og sager på det danske marked. Accuras kunder får adgang til et højt specialiseret team med en unik brancheerfaring og innovativ tilgang til sagerne, der understøtter Accuras fokuserede strategi om at rådgive kunderne i forbindelse med de største og mest komplekse transaktioner på markedet.

“Vi har ønsket at arbejde på et advokatkontor, der er højt specialiseret i at rådgive om komplekse transaktioner, og derved blive en del af en stærk kultur med markant fokus på kunder, processer og ydelser. Vi har glædet os til at blive en del af Accura og Afdelingen for Fast Ejendom og glæder os samtidig over, at vores nærmeste teams også har ønsket at være en del af denne spændende fremtid,” siger Jakob Schou Midtgaard på vegne af de indtrædende partnere.